Friskvård företag

Friskvård är ett av de effektivaste sättet för företag att förbättra personalens hälsa, så att de anställda mår bättre, presterar mer och är mindre stressade. Kostnader för friskvård är avdragsgilla för företaget och en skattefri löneförmån för personalen.

Hur funkar friskvårdsbidraget och massage?

Massage ingår i det som är avdragsgill och skattefri friskvård enligt Skatteverkets regler. En förutsättning är att behandlingen erbjuds alla anställda och att massagen sker på arbetsplatsen, hos friskvårdsföretaget eller på ett gym eller liknande.

Vad gäller för dig som arbetsgivare

Du som arbetsgivare bokar företagsmassage och ser till att vi har lokaler att arbeta i och erbjuder personalen detta som en skattefri förmån. Vi ser till att våra terapeuter besöker er arbetsplats. Varje arbetspass är på max 6 timmar, vilket motsvarar 12 behandlingar. Kostnaden är avdragsgill för dig som arbetsgivare.

Hur kan företagsmassage hjälpa er som företag?

Företagsmassage är en del i företagets friskvård och hjälper ditt företag att minska risken för stress- och spänningstillstånd som kan leda till sjukskrivningar. Massage på jobbet hjälper din personal att slappna av och bli mer produktiv och mindre stressad.

Fysioklinikens företagsfriskvård

Välj mellan Svensk klassisk massage, Sportmassage, eller Naprapati

Alla terapeuter är certifierade och har patientförsäkring. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om olika möjligheter till samarbete eller leverans till din arbetsplats.Vi erbjuder då också en kostnadsfri provbehandling.