Fysiokliniken

Vår vision - Är att du snabbt ska kunna få hjälp och råd för dina besvär.  Här finns Leg.Naprapater och Massageterapeuter med specialinriktning på Sportmassage. Hos oss kan alla få professionell hjälp med att förebygga besvär som till exempel stelhet, muskelspänningar och vid mer akuta besvär som ryggskott, ischias och nackspärr.

Här får du hjälp när du råkat ut för exempelvis ryggskott, ischias, ont i axlar, nacke eller armar. Vi erbjuder även Sportmassage för den som vill ha lite djupare muskelbehandling. Vår klinik garanterar att du får en effektiv och säker behandling.

Vår mottagning  ligger väldigt centralt, på Drottninggatan 88 i Stockholm under samma tak som det anrika Centralbadet.

Vill du pröva på andra behandlingar så finns det ett stort utbud av massagebehandlingar från alla världens hörn, allt ifrån klassisk- och hot stone massage till  thai-, shiatsu, ayurvedisk- och kinesisk massage i olika former. Klicka gärna på mer info knappen nedan så länkas du vidare till Centralbadets hemsida där du har du möjlighet att välja och boka din behandling online.

Mer info