Logo of fysiokliniken.se

Företagsmassage

Hur kan företagsmassage hjälpa er som företag?

Företagsmassage är en del i företagets friskvård och hjälper ditt företag att minska risken för stress- och spänningstillstånd som kan leda till sjukskrivningar. Massage på jobbet hjälper din personal att slappna av och bli mer produktiv och mindre stressad.

Hur funkar friskvårdsbidraget och massage?

Massage ingår i det som är avdragsgill och skattefri friskvård enligt Skatteverkets regler. En förutsättning är att behandlingen erbjuds alla anställda och att massagen sker på arbetsplatsen, hos friskvårdsföretaget eller på ett gym eller liknande.

Vad gäller för dig som arbetsgivare

Du som arbetsgivare bokar företags massage och ser till att vi har lokaler att arbeta i och erbjuder personalen detta som en skattefri förmån. Vi står för utrustningen, Ni behöver bara tillhandahålla ett lämpligt, avskilt rum. Vi installerar all utrustning och ordnar med alla tillbehör. Vi ser till att det är samma terapeut som kommer varje gång. Varje arbetspass är på max 6 timmar, vilket motsvarar 12 behandlingar. Kostnaden är avdragsgill för dig som arbetsgivare.

Avtal & Priser

Ett avtal med oss på Fysiokliniken ger trygghet och stabilitet och ett målmedvetet hälsoarbete på företaget till rätt pris.  

För mer information om våra priser eller offert, Kontakta oss på info@fysiokliniken.se så återkopplar vi inom 24 timmar

Reservera tid