Logo of fysiokliniken.se

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag massage

Många arbetsgivare i Sverige erbjuder friskvårdsbidrag till sina medarbetare. Ni kan med fördel nyttja friskvårdsbidraget till våra behandlingar. En attraktiv lösning för dina medarbetare är att terapeuten kommer till er arbetsplats. På så sätt blir massagebehandlingen lättillgänglig för alla.

Friskvård är lönsamt

I dagens stillasittande samhälle ökar kraven på att aktivt ta hand om kroppen när möjlighet ges. Stillasittande och bristen på rörelse är en av de största orsakerna till ohälsa. Ohälsa fysiskt och psykiskt drabbar ditt företag negativt genom att det skapar sämre trivsel och sämre produktivitet. Massage är ett effektivt sätt att både minska spänning och att öka välbefinnande. Att satsa på friskvård t.ex. massage är därför en lönsam investering på både lång och kort sikt.

Vad säger skatteverket om massage som friskvård

Enligt Skatteverkets regler ska friskvårdsbidrag omfatta alla anställda för att vara en avdragsgill och skattefri personalförmån. De flesta motionsaktiviteter omfattas av friskvårdsbidraget men också friskvårdsfrämjande behandlingar så som massage. Dock så räknas inte kiropraktik och naprapati som friskvård utan som rehabiliterande behandlingar.

Vi garanterar trygga leveranser

Vi samverkar med Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massörer samt via socialstyrelsen godkända legitimerade terapeuter, samtliga med fullgoda patient- och ansvarsförsäkringar.

  • I största möjliga utsträckning kommer samma terapeut vid varje tillfälle, annars ersätter vi med vikarie
  • Terapeuten är certifierad enligt Branschrådet för svensk massage, samt säkerställd internt av oss
  • Regelbundna utvärderingar och återkoppling görs under året för att säkerställa kundnöjdheten

Reservera tid